The most popular types of cheeses with the Germans.

Cheese is popular and in fact it is becoming more and more popular! Which types of cheese make your mouth water though?

[Translate to English:] Zwischen 1950 und 2016 hat sich der Käseverzehr der Deutschen mehr als versechsfacht!

[Translate to English:] Das konsumiert dabei jeder Deutsche im Jahr im Schnitt. (Basis: 81,5 Mio Verbraucher)

[Translate to English:] So viel Käse wird pro Jahr in Deutschland hergestellt. Das ist nach den USA der zweite Rang weltweit!

[Translate to English:] Zum Vergleich: der Fleischkonsum in Deutschland ist seit Jahren leicht rückläufig.

[Translate to English:] Mit diesen feinen GOLDSTEIG Käsespezialitäten liegen Sie also voll im Ernährungstrend.

Mozzarella – the versatile superstar

The Italians’ favourite and indispensable in Germany too. A mild, milky flavour and variety of uses – a refreshing treat!

Interesting facts about mozzarella

Gouda – the forefather of the finest cheese indulgence

One of the oldest and most popular types of cheese! By the way: GOLDSTEIG Almdammer is a combination of Emmental and Gouda in taste.

Interesting facts about Almdammer

Emmental – the classic with “holes in the cheese”

The traditional hard cheese, with popular holes and a mild, nutty, fine taste. An extremely versatile type of cheesegoes really well with this.

Interesting facts about Emmental